3 Nisan 2013 Çarşamba

Galatasaray Real Madrid maçı hangi kanalda

Belki de bu yılın en büyük derbisi tabi ki bize göre, bu akşam bu sınava çıkacak olan Galatasaray'da tek hedef sahadan en kötü bir beraberlik almak ki bu bence çok da zor bir ihtimal değil. GALATASARAY bunu önceden yaptı yine neden olmasın ve yapabilecek güçte.


Her kesimin dilinde bir Ronaldo' dur dönüyor unutmayalım ki Ronaldo tek başına hiç bir anlam ifade etmiyor. Ne acıdır ki kendi ofis ortamımızda ki bir arakadaşım bile Galatasaray'ın handikaplı yenileceğini söylüyor. Bu düşünce genel olarak herkes hem fikir olsa da bence bu akşam Galatasaray Real Madrid'i yener yada berabere kalır. Benim takımımla ilgili olan düşüncem bu. Bu arada yarın oynanması beklenen Fenerbahçe  - Lazio maçında da Fenerbahçe'ye bir Galatasaray'lı olarak başarılar diler. Seyircisinin önünde galibiyete ulaşmasını en içten ve hissi duygularımla temenni ederim.     




Şampiyonlar liginde oynanacak olan Galatasaray Real Madrid maçı için tüm dünya kanalları Santiago Barnabeu Stadyumunda maçı canlı olarak yayınlayacak. Maalesef Türkiye'de sadece D-Smart tarafından canlı yayınlanacak olan bu dev derbi bir çok kişinin canını sıkmakta ve haklılar. Kendi futbol takımımızı her ne kadar oraya gidemesek de ekran karşısından desteklememize dahi fırsat vermeyen medya patronları maçı paralı olarak Türk halkının seyrine açılıyor.

Galatasaray Real Madrid maçı bu akşam saat 21.45'te başlayacak ve şifreli kanal olan D-Smart Smartspor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder